Shopping cart
0,00€

5€ ZA ˝MANJ PLASTIKE˝

A veste, da smo Slovenci v samem vrhu porabe nagrobnih sveč? In to tudi pomeni ena gora plastike, ki se kopiči in ki nikamor ne zgine.

https://hudo.com/…/slovenci-smo-tretjem-mestu-na-svetu-po-…/ )

Ker se približuje 1. november in ker vsi tko veselo oglašujejo te sveče, sem se odločil, da tudi sam spišem par besed. Že kar ogromno let nisem kupil plastične sveče, raje kupim kakšno rožico in je to to. Vseeno se mi pa zdi pomembno, da naši dragi ostanejo v naših mislih in ne, da se spomnimo na njih, samo ko je 1. november in mamo filing, da mormo na pokopališče pokazat tanov pelzmontl (please don´t).

https://matic-benet.com/…/wood-wick-vegan-soy-candle-in-a-…/

No letos je posebno leto in zato najbrž ne bomo tako veselo hodili po grobovih, vseeno pa lahko doma v spomin prižgemo eno svečko. No z Nino Šiler še vedno izdelujeva veganske sojine svečke z lesenim stenjem, ki so v keramični posodici in jo po pokurjeni sveči lahko naprej uporabljamo tudi za hrano/pijačo.

To se mi zdi odlična alternativa plastiki, pa tudi smo v takih časih, da si vsak mlad podjetnik, ustvarjalec, pa ne samo mi, veliko ljudi želi vsaj malo podpore in bomo veseli vsakršne!

No odločil sem se, da pripravim tudi kodo ˝MANJPLASTIKE˝, s katero ti častim 5€ pri nakupu sojine svečke v spletni trgovini. Velja do 1. novembra.

 https://matic-benet.com/…/wood-wick-vegan-soy-candle-in-a-…/

Polepšajmo si te čudne čase in se vseeno spomnimo na naše ljube 
Se beremo kmalu. Sharing is caring 

about/news
Previous reading
Bučni Cheesecake mafini
Next reading
Vegan chestnut babka