Shopping cart
0,00€

Kaj delam med karanteno?

Ker predvidevam, da vsi že vsaj malo poznate znamki Organized.si in Matic Benet Ceramics, vam bom danes napisal nekaj besed o tem, kar počnem sedaj doma. O razmerah ne bi izgubljal besed, bi pa poudaril, da je to super čas, da zrastemo, delamo na sebi in pridobimo nove ideje, ki jih lahko nekaj tudi že vmes realiziramo. 


Konec poletja smo ena super ekipca naredili novo kolekcijo ARTBYNEJA X ORGANIEZD oversized majic s POP ART potiskom na hrbtu (fotka spodaj). Odločil sem se, da bomo tokrat naredili vse v Sloveniji, od šivanja, tiskanja, kreiranja, pa vse do pakiranja! Pa tudi material je tako super, da jih ne boste želeli sleči. Na tej točki sem končno na tej poti, da začenjamo obleke šivati sami, ker samo tako lahko zagotovim kakovost materiala in posebne kroje, ki si jih zamislimo. Držim pesti, da bo tako tudi v prihodnje 😉 No tukaj so tudi čisto novi planerji! Letos še bolj pregledni s še več uporabnimi stranmi in prav tako 100% narejeni v Sloveniji. Zadnjo platnico je tokrat oblikovala Neja Zupan (artbyneja) in so na njej pop art banane. Kpaa tooooo :PNo vse skupaj lahko pokukate na www.organized.si oz. stisnete kakšen lajk ali pa follow na omrežjih pod: @organized.si 

MATIC BENET CERAMICS je malo mlajša znamka od Organized.si, pa vendar jo je hitro ujela. Vaše navdušenje nad unikatnimi kosi, kjer lahko izrazim svojo umetniško žilico se je kar stopnjevalo, no in končno je tukaj ob koncu poletja prišla tudi nova podoba v boho stilu. No in kaj delam sedaj, ko sem doma? Konec koncev sem vedno doma, ker delam od doma, samo več časa imam sedaj in končno sem naredil tiste male projekte, ki so me čakali par mesecev. Učil sem se tudi nekaj novih tehnik, bral knjige o njih in gledali videe na youtubu in tako naredil nekaj kosov (ki so vam že všeč; hitim, da kmalu pridejo v spletno trgovino). Poleg tega pripravljam tudi zimsko praznično kolekcijo, testiram novo kamenino (vrsta gline) in raziskujem nove vonje svečk, ki pa upam, da tudi pridejo še pred prazniki. Trenutno pišem tudi blog o ustvarjalcih in njihovih znamkah na svoji spletni strani (lahko mi pišeš na matic.benet@gmail.com za več info) in pa tam tudi objavljam recepte (večinoma za sladice). Če te zanima kaj od keramike, bloga, receptov, pa veš, da me najdeš na www.matic-benet.com in na omrežjih @matic.benet.ceramics .


Kaj delam še poleg tega? Po moje ene tisoč stvari. Najpomembnejša je trenutno magistrska naloga (iz arhitekture), ki se (pre)počasi premika, ampak važno je, da se! Malo težje je kazanje makete preko Zooma, pa vendar se človek prilagodi. Trenutno še raje hodim v hribe (kjer lahko vsaj malo dam masko dol in se nadiham svežega zraka), da se odklopim od vsega in pozabim na trenutno dogajanje. Že od otroštva me zanimajo tudi rastline in sedaj se to zanimanje samo še stopnjuje, moja soba in vsi delovni prostori pa postajajo džunga (who can blame me?). Napredujem tud v peki sladic (menda se vsi okoli mene redijo) in pa peki kruha z drožmi (hvala Anita za tole ;). 


To je na kratko o meni in mojem karantenskem početju. Dejte en uč vržt na kakšno spletno stran ali omrežje. Pa ne samo moje, vsi umetniki in mali podjetniki vam bomo v teh časih neizmerno hvaležni za vsako podporo! 😉 Se beremo kmalu. <3

Matic

about/news artist/creators
Previous reading
Pirini Cupcakes s karamelo in arašidovim maslom
Next reading
ČOKOLADNI KROFKI