Shopping cart
0,00€

Šli smo korak – oziroma nekaj njih – dlje

Zakaj vam to omenjam? -Zato. Zato, da pokažemo, da se da. Zato, da pokažemo, da smo močnejši, če se povežemo in podpremo med sabo in gremo čez vse tiste slovenske foušaritne scene.

Tole v naslovu so besede Nine Majcen. In zakaj vam jih omenjam? Zato, ker smo na njihovo pobudo pripravili nekaj super in dejansko za vsakega nekaj.

Njen poslovni moto je: »Go the extra mile, it’s never crowded there.« In to so tudi naredili s projektom Nest Campers. Slovensko gospodarstvo smo ljudje in prav s tem projektom pridemo do povezovanja slovenskih podjetnikov in lokalnih ponudnikov, da se vsi skupaj vključimo v mrežo. Trenutno se tiska knjižica, v kateri boste našli več kot 200 lokalnih znamk, krajev, nastanitev, aktivnosti, kulinaričnih doživetij in še in še, s knjižico pa dobite prav posebne popuste na tovrstne zadeve.

No tudi sami smo se vključili v to mrežo in ob vsakem najemu Nest Camperja ali Slovenia Camperja, boste deležni vsega tega tudi vi (poleg vseh darilc in vodnikov in čisto super kul preproste opreme potujočega gnezdeca).

Prevečkrat mislimo, da Slovenijo že dobro poznamo, pa vendar lahko zatrdim, da je toliko skritih in neodkritih kotičkov, da vas bo letošnje raziskovanje Slovenije navdihnilo in prevzelo v popolnoma drugačnem duhu kot sicer.

about/news
Previous reading
Šli smo korak – oziroma nekaj njih – dlje
Next reading
ČLANEK na 24ur.com