Shopping cart
0,00€

Organized pisalna miza

Organized pisalna miza ali kako lahko tudi ne čisto pravokotno razporejene stvari izgledajo super. Tako, I said it. Čeprav sem zagovornik ravnih linij, pravokotnosti, črne in bele… vsekakor ne morem kot oseba biti čisto perfect, verjamem pa da tudi večina izmed vas ne oz. se niti ne ukvarjate s tem (tisti, ki pa vam to ratuje, da vse zložite na 1cm narazen na mizi, pa pravokotno in tako naprej, pa vsa čast – a lahko pridem na izobraževanje? 😛

Če se vrnem, vseeno je super če so neka pravila, katero šaro odlagam na mizo. Ravno danes smo se na kosilu pogovarjali; večjo mizo imam, več stvari gor dajem, kar pa ni super, ker je vedno več na vlake, vedno manj delovnega prostora in podobno, zato sem se odločil, da napišem en kratek blog o tem kaj imeti na pisalni mizi in kaj ne (no vsaj pri meni to deluje).

Hrana in voda, najbolj osnovno! To imam vedno na mizi, pa tudi če so samo piškoti ali pa sadje, pa čaj je tudi fajn (oz. kava, katere sam ne pijem), ker komu se da vsake 15min do hladilnika (or is it just me?!). V primeru pa da je hladilnik 1m stran od tebe, tako kot v moji študentski sobici, je pa sploh zmaga. Rastline – RASTLINE so zelo pomembne, seveda za kisik, prostor naredijo bolj privlačen in nekako bolj živ. Je pa res, da kdo bo to zalival in skrbel za njih. No ˝Huda lukna˝ ima tukaj nekaj super nasvetov > LINK. Lučka; odlično če ima kar močno svetlobo, za vse nadaljnje noči, ki jih presedite za računalnikom ali knjigami. Računalnik, pomembno! Pa ni čisto nujno, da je jabuček, ampak roko na srce, priznajmo, da čist hudo zgleda na fotki. No osebno mam HP, ampak menda se najbolje splača, če vam ga kdo sestavi po delih – najcenejše in najboljše (menda). Zvočniki za glasbo – nujno potrebno, da nabiješ do konca, ko soseda začne zrezke tolčt ali pa otroci od zgornjega soseda začnejo igrati fuzbal. Hec hec (ne počnite tega doma v bloku), ampak jaz osebno vedno poslušam musko, navada pač. Potem so tukaj še malenkosti, kot so kakšne sponke, selotejp, kuli oz. več pisal, flomastrov in pa seveda mobi (umrli bi brez teh mašinc ane). Vedno imam na mizi tudi planer, za organiziranje časa in pa kakšen blokec, da si sprotno zapisujem ideje, nove zamisli, kontakte in tako naprej.

Bodi #Organized_si in deli svojo urejeno pisalno mizo z mano na instagramu . Se kmalu beremo;)

design me
Previous reading
How to Become Your Own Boss at 24 – An Interview with Matic Benet (by Hannah Stirling)
Next reading
Martinovanje na Krasu ali kako sem imel najboljšega pomočnika + decembrsko dogajanje